Dr. ANDA CRUCERU

Medic primar stomatologie generala

Supraspecializare pedodontie (stomatologie pediatrica)

Competenta implantologie si radiodiacnostic

Problemele dumneavoastra dentare vor fi ascultate si evaluate cu atentie, va vom prezenta optiunile de tratament, va vom explica metodele si etapele pe care le vom urma, apoi vom stabilii solutiile cele mai potrivite pentru dumneavoastra.

Consultatia cu ajutorul camerei intraorale cit si posibilitatea realizarii a radiografiilor dentare (retroalveolare) ne conduc la diagnosticarea rapida si precisa a diferitelor afectiuni.

Succesul tratamentelor aplicate este asigurat de utilizarea celor mai performante materiale ale firmelor in domeniu.

Metodele de presterilizare si sterilizare cu agenti chimici specifici si temperaturi inalte elimina orice risc de contaminare cu HIV,hepatita B si C , TBC sau alte boli transmisibile.

Dotarea cabinetului cuprinde unituri dentare, apex locator, camera intraorala, air-flow, autoclave, distilator, micromotor endodontie(Sybron), fiziodispenser. In cadrul unei sedinte de tratament se folosesc ace, bavete, pahare, manusi, masti, aspiratoare bucale de unica folosinta.

In cabinetul nostru veti gasi o ambianta placuta , data de atentia pe care o acordam fiecarui pacient. Comunicarea cu pacientii si grija fata de acestia completeaza standardul ridicat al serviciilor noastre.

Problemele dumneavoastra dentare vor fi rezolvate printro colaborare interdisciplinara cu medici endodonti, chirurgi, ortodonti si tehnicieni dentari.

Suntem alaturi de tine sa-ti indepartam prejudecatile despre tratamente ce-ti dadeau fiori prin servicii moderne de stomatologie la preturi accesibile.

Va asteptam pentru a stabilii impreuna tratamentul cel mai potrivit pentru problemele dumneavoastra dentare.

Convinge-te singur!

Pin It on Pinterest

Share This