Va oferim servicii stomatologice de inalta calitate cu aparatura si material de ultima generatie. Consultatii si tratamente atit pentru adulti cit si copii


Este mai simplu sa prevenim decit sa tratam .Va vom explica necesitatea unui periaj correct facut cu constinciozitate.Igiena inseamna realizarea unui detartraj si periaj professional, curatarea cu un jet de bicarbonate ce reda culoarea naturala a dintilor inlaturind pigmentii.

home_dent_icon2
De la caria simpla pina la complicatii grave ale acestora , pot fi eliminate cu ajutorul tratamentelor odontologice corespunzatoare.Tratamentele presupun refacerea structurii si functionalitatii dintilor afectati cu ajutorul unor materiale si tehnici moderne care permit obtinerea de rezultate durabile si perfect estetice.

home_dent_icon2
Anestezie prin infiltractie
Extractii simple si complicate
Rezectii apicale

home_dent_icon2
Implantul dentar este un dispozitiv din titan de cele mai multe ori avind forma unui surub ce substituie radacina unui dinte lipsa .Implanturile permit inlocuirea dintilor absenti fara a mai afecta dintii vecini sanatosi. Mentine osul maxilar si impiedica rezorbtia osoasa .

home_dent_icon2
Lucrari fixe si mobile la cele mai inalte standarde

home_dent_icon2
Boala parodontala este o infectie bacteriana .Ea distruge tesutul parodontal care sustine dintii in maxilar. Bacteriile se dezvolta in spatiile formate in jurul dintilor consecinta fiind degenerarea tesutului osos de suport

home_dent_icon2
Tratamentele profesionale de albire a dintilor – cu timpul ,culoarea dintilor naturali se modifica din cauza unor obiceiuri precum fumatul sau consumul de cafea.Tratamentele sint individualizate in functie de sensibilitatea fiecaruia redand STRALUCIREA dintilor dumneavoastra.

home_dent_icon2
Dintii situati in pozitii anormale se indreapta cu aparate ortodontice.Redati frumusetea si functionalitatea dintilor dumneavoastra.Un zimbet frumos si sanatos este prima dumneavoasta carte de vizita.

home_dent_icon2
Rx dentare reprezinta mijloacele ce ne ofera informatiile esentiale in stabilirea diagnosticului, informatii care nu se pot obtine in timpul consultatiei obisnuite.Aceste informatii sint folosite pentru a depista anomalii ascunse pentru elaborarea unui plan de tratament cit mai exact si correct.Fara Rx anumite afectiuni pot ramane nedetectate. Cantitatea de radiatii la care este expus organismul in timpul efectuarii unei radiografii este asemanatoare cu cantitatea de radiatii la care este expus organismul in mediu inconjurator in timpul unei zile intregi. In timpul efectuarii radiografiilor sint luate toate masurile de precautie pentru a limita expunerea organismului la radiatii.Aceste masuri include purtarea unui sort de protective pentru pacient si folosirea unor filme dentare modern care scurteaza timpul de expunere pentru trecerea radiatiilor.

home_dent_icon2

Pin It on Pinterest

Share This