Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0740 211 661

Fațetele dentare pot afecta modul cum mâncăm?

fatete dentare, cmi dr. cruceru anda

 

Fațetele dentare sunt o tehnică rapidă de a obține un zâmbet frumos. Acest tratament este destinat persoanelor ale căror dinți sunt pătați, ciobiți sau inestetic distanțați.

 

Dacă nu ești mulțumit de aspectul danturii tale, fațetele dentare pot face progrese pentru a le îmbunătăți aspectul. Acestea sunt ideale pentru persoanele care au dinții pătați sau ciobiți, deoarece acoperă imperfecțiunile și ajută la creșterea înfrumusețării zâmbetului unei persoane.

 

De ce au devenit fațetele dentare un „must have” în stomatologie?

 

Fațetele sunt o procedură dentară populară tot mai des întâlnită mai ales în rândul tinerilor și nu numai. Este specială, dar și eficientă.

 

Fațetele pot fi folosite pentru a îmbunătăți aspectul dinților, pentru a închide spațiile dintre dinți, pentru a acoperi petele dentare sau pentru a repara așchiile dentare, dar necesită un proces de cimentare, astfel încât să nu alunece. Acest lucru înseamnă că beneficiile lor vor dura mulți ani, fără a fi nevoie de întreținere specială.

 

Nu va mai trebui să vă faceți griji de imperfecțiunile dinților dvs.! Împreună cu echipa noastră de stomatologi esteticieni, vă vom oferi zâmbetul pe care vi l-ați dorit dintotdeauna cu doar câteva vizite.

 

Fațetele dentare vor afecta masticația?

 

Acestea sunt învelișuri subțiri din porțelan sau material compozit, care sunt lipite pe suprafața frontală a dinților dumneavoastră. Acestea pot fi folosite pentru a acoperi petele, a schimba forma dinților, a închide spațiile dintre dinți și multe altele. Acest tratament este rapid și durabil la factori externi sau la alimentele consumate, desigur conform indicațiilor stomatologului.

 

În plus, nu va fi nevoie să renunțați la micile placer culinare, doar că acestea trebuie consummate conform planului dat de către stomatolog. Este bine să evitați alimentele foarte crocante sau cele cu coajă. Nu este indicat să spargeți cu dinții coaja nucilor sau a alunelor. De asemenea alimentele precum merele sau morcovii este indicat să le tăiați în bucațele mai mici înainte de a le consuma.

 

Cum se realizează acestea?

 

Fațetele sunt realizate la comandă pentru fiecare pacient prin luarea unei amprente a gurii, care este apoi trimisă la un laborator dentar unde vor fi confecționate în fațete individualizate doar pentru dumneavoastră!

 

Rezistența lor este dată de materialul din care sunt confectionate, astfel dacă veți opta pentru fațete din material ceramic, rezistența lor în timp este una foarte ridicată.

 

Dacă te confrunți cu dinți inestetici și îți dorești un zâmbet reconstruit, te așteptâm în cabinetul nostru stomatologic din București, CMI Dr. Anda Cruceru, pentru o programare cu medicii dentari esteticieni, astfel încât să stabilim împreuna planul dvs. de tratament personalizat.

 

 

Programează-te pentru o consultație la CMI Dr. Cruceru Anda!

 

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.