Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0740 211 661

Tot ce trebuie să știți despre fațetele dentare

fatete dentare, cmi dr. cruceru anda

 

Dacă sunteți nemulțumit de aspectul dinților dumneavoastră, fațetele dentare pot fi o opțiune bună pentru dumneavoastră. Fațetele dentare sunt niște cochilii subțiri care sunt plasate peste partea din față a dinților pentru a le îmbunătăți aspectul.

 

Acestea pot fi folosite pentru a corecta o serie de probleme dentare, inclusiv: dinți strâmbi, dinți decolorați, dinți crăpați sau ciobiți și spații între dinți. În această postare pe blog, vom discuta tot ce trebuie să știți despre fațetele dentare!

 

Ce sunt fațetele dentare?

 

Fațetele dentare sunt acoperiri artificiale ale dinților care sunt compuse din materiale biocompatibile sub formă de folii subțiri, rezistente și durabile, cu scopul de a îmbunătăți estetica dentară.

 

Fațetele dentare sunt realizate din materiale care sunt rezistente la uzură și la pete. Aceste materiale, atunci când sunt tratate în mod corespunzător, pot oferi fațetelor dentare proprietăți de masticație similare cu cele ale dinților naturali, protejând structura lor naturală.

 

Caracteristicile fațetelor dentare sunt determinate de tipul ales. Fațetele dentare de astăzi sunt disponibile în trei variante:

  • Fatete ceramice -  sunt dintr-un material cu transluciditate mare, apropiat de culoarea naturală a dintelui și duritate ridicată.
  • Fatete pe suport de zirconiu - sunt folosite în cazul lucrărilor dentare mai complexe, variantele de nuanțe fiind puține, însă cu o durabilitatea ridicată.
  • Fatete din material compozit -  o alternativă mai putin costisitoare, rapid de realizat și ușor de aplicat, de regula fiind utilizate ca soluție temporară din cauza rezistenței scăzute.

 

Când pot fi aplicate fațetele dentare?

 

Răspunsul pe scurt este: "oricând doriți". Cu toate acestea, ar trebui să urmeze recomandările medicului, care sugerează că poate fi benefică atunci când:

 

  • Dintii au o formă neplăcută: sunt scurti, ascutiti, au spatii mari intre ei, sunt sparți sau ciobiți.
  • Dintii au o culoare inestetică: sunt pătați, au zone cu nuante diferite de alb, se doreste o albire completă a danturii.
  • Dintii au o poziție inestetică ce poate fi rezolvată prin fațete.

 

Majoritatea oamenilor consideră că zâmbetul lor este una dintre cele mai bune caracteristici ale lor. Un zâmbet frumos poate arăta fericire, dragoste și încredere.

 

Dacă ați simțit vreodată că zâmbetul dvs. ar avea nevoie de puțin ajutor, fațetele dentare ar putea fi soluția potrivită pentru dvs.

 

Fațetele dentare sunt o modalitate populară de a îmbunătăți aspectul dinților și pot dura mulți ani cu o îngrijire adecvată. Poate vă întrebați cât timp vor dura fațetele dentare și dacă vor mai arăta bine după 10 ani.

 

Răspunsul este că, cu o îngrijire adecvată, fațetele dvs. ar trebui să arate bine și după 10 ani!

 

Medicii esteticieni de la CMI Dr. Cruceru Anda oferă servicii moderne de fațetare dentară și garantează seriozitatea unei intervenții de care veți fi pe deplin mulțumit, fără a vă face griji de disconfort, atât în momentul inserării cât și după.

 

 

Programează-te pentru o consultație la CMI Dr. Cruceru Anda!

 

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.