Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0740 211 661

5 Beneficii ale implanturilor dentare care nu trebuie ignorate

implant dentar bucuresti, cmi dr cruceru anda bucuresti

 

Implanturile dentare sunt o procedură dentară populară care oferă o serie de beneficii pentru pacienți. Dacă luați în considerare acest tratament de restaurare dentară, este important să înțelegeți toate beneficiile pe care acesta le oferă.

În această postare pe blog, vom detalia 5 beneficii ale implanturilor dentare care nu trebuie ignorate și nu pot fi trecute cu vederea!

 

Beneficiile fundamentale ale implanturilor dentare din București

 

Stomatologia modernă de înlocuire și tehnicile complexe de implantare pot oferi avantaje extraordinare, indiferent dacă pierdem unul sau mai mulți dinți.

 

Pacienții nu mai trebuie să renunțe la dinții lor naturali pentru a obține punți dentare și nici nu mai au nevoie de proteze dentare detașabile, care sunt inconfortabile. Oamenii pot beneficia de dinți atașați pe implanturi care par și se simt ca niște dinți naturali, cu care pot mesteca din nou în mod normal.

 

  • Implanturile țin dinții vecini la locul lor

Un aspect important pe care sigur nu îl știați este că lipsa dinților afectează integritatea celor învecinați. Locul râmas gol în urma pierderii dentare influențează retracția gingivală și implicit declanșează mobilitatea dinților adiacenți. Prin  implanturi dentare, astupăm locul rămas liber și în acelaș timp ajutăm întreaga dantură să rămână la locul ei.

 

  • Implanturile pot preveni pierderea în cantitate a osului maxilar

După cum am spus anterior, dacă se pierde un dinte și spațiul nu este umplut, va avea loc o retracție gingivală și o resorbție osoasă. În viitor, va fi nevoie de os suplimentar (adiție osoasă) atunci când vom introduce implantul dentar, dacă implantarea nu este făcută la timp.

 

  • Implanturile sunt piese de lungă durată

Implanturile dentare pot dura foarte mult timp dacă sunt îngrijite corespunzător și dacă starea generală de sănătate a pacientului este bună.

Putem afirma că aceste rădăcini artificiale sunt o variantă rentabilă din punct de vedere financiar pentru că au o rezistență crescută în timp.

 

  • Implanturile dentare sunt o opțiune excelentă și pentru persoanele cu mai mulți dinți lipsă sau chiar toți

 

Implanturile dentare nu sunt folosite doar pentru a reface un singur dinte lipsă, ci pot fi folosite și pentru a înlocui mai mulți dinți sau chiar întreaga dantură. Acestea sunt alegerea ideală pentru a susține punțile dentare sau pot servi ca fundație pentru protezele dentare permanente.

 

Medicii implantologi de la CMI Dr. Cruceru Anda oferă servicii moderne de inserare a implantului dentar în București și garantează seriozitatea unei intervenții de care veți fi pe deplin mulțumit, fără a vă face griji de disconfort, atât în momentul operației cât și după.

 

Dacă te confrunți cu pierderi dentare și îți dorești un zâmbet reconstruit, te așteptâm în cabinetul nostru stomatologic din București pentru o programare cu medicii implantologi, astfel încât să stabilim împreuna planul dvs. de tratament personalizat.

 

 

Programează-te pentru o consultație la CMI Dr. Cruceru Anda!

 

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.