Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0740 211 661

Ce spun medicii stomatologi despre durata de viață a unui implant dentar

 

implant dentar bucuresti, implantologie bucuresti, cmi dr cruceru anda

 

Un implant dentar București este un tratament dentar care înlocuiește dinții lipsă și restabilește funcțiile masticatorii, de vorbire și cele estetice.

 

Acest șurub (rădăcină artificială) este realizat din titan și este introdus în osul maxilar pentru a înlocui rădăcinile dentare pierdute din cauza unei leziuni sau a unei boli.

 

În majoritatea cazurilor, implantul dentar București este cea mai bună opțiune pentru înlocuirea unui dinte lipsă sau a unuia care nu poate fi salvat.

 

Un implant dentar poate dura mulți ani dacă este îngrijit corespunzător. Acest lucru înseamnă vizite regulate la dentist și un periajul cu pastă de dinți cu fluor de două ori pe zi (dimineața și seara).

 

Când va înceta să mai funcționeze implantul dentar? 

 

Rezistența în timp a unui implant dentar depinde de mai mulți factori, inclusiv de tipul de material utilizat în concepere, locația în care a fost efectuată procedura, cât de bine este gestionată sănătatea dumneavoastră orală după operație și starea generală medicală. De obicei, se așteaptă ca implanturile dentare să dureze cel puțin 20 ani înainte de a fi necesară înlocuirea lor.

 

Implant dentar București este o modalitate fantastică de a înlocui dinții lipsă, dar mulți oameni au întrebări cu privire la cât timp pot dura aceste implanturi dentare.

 

Este important să aflați răspunsul la această întrebare, deoarece va afecta costul procedurii și ceea ce ar trebui să așteptați de la implantul dumneavoastră în ceea ce privește longevitatea.

 

În aceast articol vom discuta despre unele preocupări comune pe care pacienții le au atunci când iau în considerare implantologia orală ca opțiune pentru înlocuirea dinților lipsă.

 

Pacienții au adesea o mulțime de întrebări despre implanturile dentare, de la costuri până la ce puteți mânca după operație. O întrebare frecventă pe care o pun este "cât timp va dura implantul meu?"

 

Dacă sunteți în căutarea unui implant dentar București, aici aveti solutia

 

Oferim implanturi dentare de calitate superioară și ne-ar plăcea să vă ajutăm să vă recăpătați estetica zâmbetului! Echipa noastră de experți va lucra cu dumneavoastră pentru a găsi cea mai bună soluție pentru nevoile dumneavoastră.

 

Meritați un zâmbet frumos care să vă facă să vă simțiți încrezător în propria persoană. Lasă-ne să ne ocupăm de toate nevoile tale dentare pentru ca tu să te poți concentra pe ceea ce contează cel mai mult - să trăiești viața la maxim!

 

Implanturile dentare sunt concepute să arate și să se simtă ca dinții naturali, oferindu-vă libertatea de a mânca tot ce doriți fără să vă faceți griji cu privire la disconfort sau jenă.

 

 

Aveți un dinte lipsă?

 

Dacă da, este timpul să luați în considerare implanturile dentare. Acestea reprezintă cea mai naturală modalitate de înlocuire a dinților, atât ca aspect, cât și ca senzație. Puteți mânca cu ei, zâmbi cu ei, râde cu ei - toate acestea fără să vă faceți griji cu privire la modul în care arată sau se simt. Și pentru că sunt confecționați din metal de titan, vor rezista ani la rând!

 

Implanturile dentare sunt o investiție în tine însuți, care va da roade timp de zeci de ani. Dorim să vă ajutăm să vă recăpătați încrederea în voi, oferindu-vă cel mai bun tratament posibil la prețuri accesibile. Veniți să ne vizitați astăzi!

 

Medicii implantologi de la CMI Dr. Cruceru Anda oferă servicii moderne de inserare a implantului dentar București și garantează seriozitatea unei intervenții de care veți fi pe deplin mulțumit, fără a vă face griji de disconfort, atât în momentul operației cât și după.

 

Dacă te confrunți cu pierderi dentare și îți dorești un zâmbet reconstruit, te așteptâm în cabinetul nostru stomatologic din București pentru o programare cu medicii implantologi, astfel încât să stabilim împreuna planul dvs. de tratament personalizat.

 

 

Programează-te pentru o consultație la CMI Dr. Cruceru Anda!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.