Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0740 211 661

Implant dentar - 30 de minute de tratament pentru un zâmbet de lungă durată

implant dentar bucuresti, implantologie bucuresti, cmi dr cruceru anda

 

Există o multitudine de proceduri de implantare, disponibile în prezent, care ajută la înlocuirea dinților lipsă sau a dinților care au fost grav afectați și trebuie îndepărtați.

 

Multe persoane suferă de pierderea unuia sau a mai multor dinți din cauza cariilor dentare sau a bolii parodontale. Acest lucru poate duce la un risc crescut pentru alte probleme de sănătate dentară, cum ar fi caria dinților învecinați, boli ale gingiilor, deteriorarea oaselor.

 

Medicul implantolog este cel care te va sfătui pentru ce să optezi, în funcție de tratamentul specific problemei tale dentare, în urma unei consultații atente.

 

Implantul dentar București vă poate îmbunătăți sănătatea orală prin înlocuirea dinților lipsă cu rădăcini artificiale care arată natural și se simt ca niște dinți adevărați!

 

Sunteți în căutarea unei noi modalități de a vă înlocui dinții lipsă?

 

Implanturile dentare București sunt cea mai bună opțiune pentru înlocuirea dinților lipsă. Acestea sunt realizate din titan pur și sunt introduse în osul maxilar sau mandibular. Se integrează complet în propria structură osoasă, înlocuind cu succes dintele fără a-i afecta pe  cei  învecinați.

 

Sunt o alternativă uimitoare la protezele dentare și te vor face să te simți din nou tu însuți!

 

La finalul tratamentului poți mânca tot ce îți dorești, cu încredere, știind că implantul dentar București nu va aluneca sau se va rupe în gură.

 

Și pentru că arată exact ca un dinte adevărat, nimeni nu va ști niciodată despre el! În plus, este foarte rezistent în timp, așa că nu vei avea nevoie de interminabile vizite la cabinetul stomatologic.

 

Avantajele implantului dentar:

 

  • Îmbunătățesc calitatea vieții

După tratamentul cu implant dentar te poți bucura de zâmbetul tău, având mai multă încredere în tine, și poți savura orice fel de mâncare!

 

  • Zâmbetul este restaurant

Conferă aspect natural și stabilitate crescută.

 

  • Implantul dentar are cea mai ridicata rata de succes chirurgical

Pe termen mediu si lung!

 

  • Îmbunătățesc starea generală

Îmbunătățind calitatea nutriției și digestiei.

 

  • Contribuie la creșterea încrederii în sine

 

  • Estetică facială îmbunătățită

 

  • Ușurință în realizarea igienei orale

 

  • Redobandirea unei masticații complete

 

  • Implantul dentar nu se cariază

 

Cât va rezista implantul dentar în maxilar?

 

Tratamentul cu implant dentar București este conceput pentru a fi permanent!

 

El poate dura zeci de ani, chiar și după 30 de ani! Acest lucru se datorează faptului că este realizat din titan, un metal puternic și durabil, care nu se corodează și nu ruginește.

 

De asemenea, are capacitatea de a fuziona cu țesutul osos, astfel încât să devină una cu maxilarul tău.

 

Asta înseamnă că nu va trebui să îți faci griji cu privire la faptul că vor cădea sau se vor rupe în bucăți, așa cum s-ar putea întâmpla cu alte tipuri de lucrări dentare.

 

Te poți simți încrezător știind că implantul tău va rămâne la locul lui și va continua să funcționeze mulți ani de acum încolo!

 

Medicii implantologi de la CMI Dr. Cruceru Anda oferă servicii moderne de inserare a implantului dentar București și garantează seriozitatea unei intervenții de care veți fi pe deplin mulțumit, fără a vă face griji de disconfort, atât în momentul operației cât și după.

 

Dacă te confrunți cu pierderi dentare și îți dorești un zâmbet reconstruit, te așteptâm în cabinetul nostru stomatologic din București pentru o programare cu medicii implantologi, astfel încât să stabilim împreuna planul dvs. de tratament personalizat.

 

Programează-te pentru o consultație la CMI Dr. Cruceru Anda!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.