Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0740 211 661

În ce situații procedura de implantare nu poate avea loc?

implant dentar bucuresti, implantologie bucuresti, cmi dr cruceru anda

 

Tratamentul cu implant dentar este un proces stomatologic care înlocuiește dinții lipsă și restabilește funcțiile masticatorii, fonetice și nu în ultimul rând estetice, ale danturii. Acestă rădăcină artificială este realizată din titan și este introdusă în osul maxilar pentru a înlocui dinții pierduți din cauza unei leziuni sau a unei boli.

 

Un astfel de tratament poate avea o rezistență de până la 30-40 de ani dacă este îngrijit corespunzător. Acest lucru înseamnă vizite regulate la stomatolog și periajul cu pastă de dinți cu fluor de două ori pe zi (dimineața și seara) pentru o igienă dentară corectă și preventivă.

 

În majoritatea cazurilor, implantul dentar este singura opțiune pentru înlocuirea unui dinte deja pierdut sau a unuia care nu mai poate fi salvat prin niciun tratament stomatologic.

 

Există totuși câteva cazuri în care implanturile dentare nu sunt soluția!

 

  • Sistem imunitar deficitar

Acest impediment poate produce riscul de pierdere al implantului dentar din cauza respingerii organismului a corpului strain.

 

 

  • Dacă osul maxilar este prea subțire sau a fost deteriorat în timp

În această situație, fuziunea nu poate avea loc, deoarece osul maxilar este în cantități prea mici și este nevoie de o adiție osoasă.

 

 

  • În cazul unei traume dentare

Implanturile dentare trebuie luate în considerare doar în ultimă instanță, dacă alte opțiuni au eșuat.

 

 

  • Boli parodontale

Dacă aveți o boală a gingiilor care necesită o intervenție chirurgicală, implanturile dentare nu vor funcționa decât după terminarea tratamentului.

 

 

  • Bruxism

Acest fenomen înseamnă scrâșnirea dinților în momente de stres sau noaptea, în somn. Acest obicei trebuie rapid eliminat din viața dvs. înainte ca inserarea să aibă loc.

 

 

  • Femei însărcinate sau care alăptează

Acest tratament nu poate fi practicat, deoarece femeilor însărcinate nu li se poate administra anestezie.

 

 

  • Diabet insulinodependent, ciroza hepatică, hipertensiune arterială severă

 

Vă doriți un zâmbet complet?

 

Implanturile dentare sunt cea mai bună modalitate de a vă înlocui dinții lipsă. Arată și se simt la fel ca dinții naturali, dar sunt chiar mai puternici decât ai tăi! Și pentru că implanturile dentare pot dura zeci de ani, este o investiție în zâmbetul dvs. care se va amortiza în anii următori.

 

Medicii implantologi de la CMI Dr. Cruceru Anda oferă servicii moderne de inserare a implantului dentar București și garantează seriozitatea unei intervenții de care veți fi pe deplin mulțumit, fără a vă face griji de disconfort, atât în momentul operației cât și după.

 

Dacă te confrunți cu pierderi dentare și îți dorești un zâmbet reconstruit, te așteptâm în cabinetul nostru stomatologic din București pentru o programare cu medicii implantologi, astfel încât să stabilim împreuna planul dvs. de tratament personalizat.

 

 

Programează-te pentru o consultație la CMI Dr. Cruceru Anda!

 

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.