Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0740 211 661

Întrebările pacienților despre implant dentar și răspunsurile medicilor implantologi

implant dentar bucuresti, implantologie bucuresti, cmi dr cruceru anda

Cu toții suntem învățați încă din copilarie că un zâmbet la momentul oportun face cât 1000 de cuvinte! Pe plan estetic pot apărea anumite probleme, cum ar fi lipsa unui sau a mai multor dinți, și au ca rezultat stoparea zâmbetului nostru.

 

Lipsa dinților are mai multe minusuri decât ne putem imagina:

 • Distruge estetica zâmbetului
 • Produce o mușcătura incorectă
 • Declanșează resorbția gingivală
 • Afectează procesul de masticație
 • Produce migrarea dinților vecini
 • Schimbă fizionomia feței
 • Tocește dinții invecinați și îi predispune la carii

 

Odată cu accentuarea tuturor aceste inconveniente au fost create implanturile dentare, rădăcini artificiale inserate în locul rămas liber dupa ce dintele natural a fost pierdut sau extras. Aceste piese sunt concepute din materiale bicompatibile cu osul maxilar, ceea ce le oferă o rată de succes de 98%.

 

În continuare vom expune diferite întrebări primite de la pacienții și explicate detaliat de către medicii noștrii implantologi

 

Î: Implantul dentar București depinde de vârsta?

R: Nu, implanturile sunt destinate oricărei persoane a suferit pierderi sau extracții dentare și vrea să își reconstruiască zâmbetul. Materialele din care sunt facute aceste mici piese sunt biocompatibile cu orice tip de țesut iar intervenția în sine nu impune o limită de vărstă.

 

Î: Ce influențează durata de viață a unui implant?

R: În principiu factorii sunt aceiași care influențează și pierderea dinților naturali. Igiena orală, grija la alimentele care conțin foarte mult zahăr sau sunt prea tari, periajul făcut în mod corect și folosirea aței dentare regulat. Pe lângă acestea putem adauga calitatea și cantitatea osului maxilar de care dispune dantura dvs.

 

Î: Cât de des trebuie verificate implanturile dentare de către stomatolog?

R: Implantul dentar București trebuie verificat de către medicul implantolog conform planului de tratament stabilit împreună cu acesta. De regula la un interval de 6 luni în funcție de caz sau ori de câte ori sesizați că ceva nu nu este ok.

 

Î: Inserarea implantului dentar doare?

R: Întrebarea care macină toți pacienții. Mulți dintre ei chiar aleg să renunțe la acest tip de tratament din cauza unei totale dezinformări.

Tratamentul cu implant dentar București nu doare! Etapa inserării rădăcinii se face sub efectul anestezie, ceea ce inseamnă că pacientul nu va simți nicio durere în timpul intervenției. Totuși dacă apar mici senzații deranjante, aceastea pot fi usor calmate cu analgezice și nu vor persista un timp îndelungat.

 

Î: Ce m-ar putea împiedica să fiu candidatul ideal pentru un implant dentar?

R: De regulă acești factori sunt puțini la număr și în majoritatea cazurilor pot fi remediați înainte de începerea tratamentului de implantare:

 • Sistemul imunitar deficitar
 • Infecțiile active la nivelul gingiilor
 • Calitatea și cantitatea osului maxilar
 • Bolile care afectează sistemul imunitar
 • Fumatul

 

Medicii implantologi de la CMI Dr. Cruceru Anda oferă servicii moderne de inserare a implantului dentar București și garantează seriozitatea unei intervenții de care veți fi pe deplin mulțumit, fără a vă face griji de disconfort, atât în momentul operației cât și după.

 

Dacă te confrunți cu pierderi dentare și îți dorești un zâmbet reconstruit, te așteptâm în cabinetul nostru stomatologic din București pentru o programare cu medicii implantologi, astfel încât să stabilim împreuna planul dvs. de tratament personalizat.

Programează-te pentru o consultație la CMI Dr. Cruceru Anda!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.