Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0740 211 661

Obiceiuri care pot afecta integritatea dinților mai ales daca ai implanturi dentare

implant dentar bucuresti, implantologie bucuresti, cmi dr cruceru anda

 

După implantarea rădăcinilor dentare, este important să aveți o rutină de îngrijire orală care să vă asigure că dinții rămân sănătoși și puternici. Dacă neglijați acest lucru, implantul dvs. dentar ar putea fi afectat pe termen lung. Iată trei obiceiuri care afectează integritatea dinților, mai ales dacă aveți implanturi dentare București.

 

Medicii ne recomandă să îngrijim implanturile la fel de bine ca și dinții naturali pentru a le crește durata de viață. Vom detalia mai jos o serie de obiceiuri pe care oamenii le au și în care își utilizează dantura în alte scopuri decât cele pentru care a fost creată, afectând astfel integritatea atât a dinților naturali cât și a implanturilor.

 

 

Obiceiuri dăunătoare implantului dentar

 

 

  • Igiena orală defectuasă

 

Evident că orice este legat de igiena dentară. Indiferent că avem dinți naturali sau implanturi, igienizarea danturii trebuie să fie la fel de riguroasă, periajul trebuie să fie efectuat de cel puțin 2 ori pe zi, dimineața și seara sau după fiecare masă, într-un mod corect.

 

Modul corect de periaj se referă la utilizarea unei periuțe de dinți adecvată nevoilor danturii și gingiilor tale, folosirea unei paste de dinți care să conțină fluor și un ansamblu de mișcări începând cu cu măselele superioare din spate din partea stângă și mergeți în direcția acelor de ceasornic.

 

La final folosiți și apa de gură pentru a fi siguri că îndepartați toate resturile alimentare ce se pot depune la baza gingiei.

 

  • Spartul alimentelor dure

 

Cele mai dure alimente sunt acelea cu coajă crocantă, printre care se numără fisticul, alunele de pădure sau nucile. Mulți oameni consideră că o bună metodă pentru a le desface sunt dinții. Total greșit dantura nu poate înlocui niciodată rolul unei ustensile special făcute pentru a sparge alimentele dure.

 

Evitați să înlăturați coaja celor enumerate mai sus pentru a nu risca să deteliorați sau spargeți implantul dentar București.

 

  • Deschisul sticlelor cu ajutorul dinților

 

Există o categorie de persoane care practică și în ziua de azi un obicei mai mult decat neortodox și anume folosesc dantura pe post de desfăcător de sticle. Un obicei mai mult decât greșit, deoarece chiar dacă dinții vor rezista o dată sau de două ori, aceștia nu au fost proiectați pentru așa ceva.

 

Riscați să pierdeți atât implantul dentar București cât și dinții naturali dacă nu vă opriți din a face acest lucru chiar acum!

 

Medicii implantologi de la CMI Dr. Cruceru Anda oferă servicii moderne de inserare a implantului dentar București și garantează seriozitatea unei intervenții de care veți fi pe deplin mulțumit, fără a vă face griji de disconfort, atât în momentul operației cât și după.

 

Dacă te confrunți cu pierderi dentare și îți dorești un zâmbet reconstruit, te așteptâm în cabinetul nostru stomatologic din București pentru o programare cu medicii implantologi, astfel încât să stabilim împreuna planul dvs. de tratament personalizat.

 

 

Programează-te pentru o consultație la CMI Dr. Cruceru Anda!

 

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.