Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0740 211 661

Sfaturi de îngrijire dentară - Ghidul suprem

Implanturile dentare sunt o procedură dentară care devine din ce în ce mai populară în lumea stomatologică. Acest articol vă va oferi informații despre îngrijirea implanturilor dentare la domiciliu, cu doar 5 minute de muncă!

 

implant dentar bucuresti, implantologie bucuresti, cmi dr cruceru anda

 

 

Ce este implantul dentar?

 

Implanturile dentare București sunt, în esență, dinți artificiali care înlocuiesc dinții lipsă și pot fi utilizați pentru a ancora protezele dentare.

Aceștia sunt introduși chirurgical în osul maxilarului, unde fuzionează cu țesutul osos și acționează ca o extensie a rădăcinilor dinților dumneavoastră naturali.

 

Avantajul implanturilor dentare București în comparație cu protezele dentare sau alte metode de înlocuire a dinților lipsă este că nu este nevoie de aparate protetice care să acopere vreo parte a gurii, astfel încât arată mai mult ca niște dinți "adevărați" decât orice altceva de pe piață!

 

Niciun plan de îngrijire dentară nu este complet fără îngrijirea implanturilor dentare București. Poate fi ușor să neglijezi întreținerea implanturilor dentare pentru că nu pare a fi o mare problemă, dar consecințele neîngrijirii sunt grave.

 

Dacă aveți implanturi dentare, sau dacă cineva din familia dumneavoastră are, asigurați-vă că citiți acest articol până la capăt! Informațiile de aici vă vor ajuta să vă asigurați că implanturile dvs. dentare rămân sănătoase și puternice pentru mulți ani de acum încolo.

 

 

Sfaturile de baza ale medicilor dentiști

 

 

  • Spălați-vă pe dinți timp de cel puțin două minute

 

  • Folosiți ața dentară pentru a îndepărta particulele de alimente și placa bacteriană la care nu a ajuns periajul

 

  • Clătiți cu apă de gură după periaj

 

  • Beți apă pe tot parcursul zilei pentru a ajuta la spălarea bacteriilor din gură

 

  • Mâncați alimente sănătoase, inclusiv fructe, legume, nuci, semințe, cereale integrale - toate acestea sunt bogate în vitamine și minerale care pot întări smalțul dentar

 

  • Vizitați un dentist în mod regulat pentru controale, astfel încât acesta să poată identifica din timp orice problemă, înainte ca aceasta să devină o problemă majoră

 

  • Clătiți cu apă de gură timp de 30 de secunde

 

  • Folosiți un aparat de curățare interdentară pentru a curăța în jurul molarilor din spate

 

  • Periați-vă ușor limba pentru a elimina acumularea de bacterii acolo

 

  • Înlocuiți orice periuță de dinți veche de trei luni sau mai veche, deoarece periile se uzează după această perioadă și sunt mai puțin eficiente în curățarea dinților

 

Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, este posibil să vă fie teamă să mergeți la dentist. Cu toate acestea, știați că puteți avea grijă de dinții dumneavoastră acasă cu doar câteva instrumente simple?

 

În această postare pe blog, am amintit câteva dintre cele mai bune modalități de a vă păstra zâmbetul sănătos și frumos. Este important să vă păstrați dinții sănătoși prin practicarea unor bune obiceiuri de igienă dentară la domiciliu.

 

Medicii implantologi de la CMI Dr. Cruceru Anda oferă servicii moderne de inserare a implantului dentar București și garantează seriozitatea unei intervenții de care veți fi pe deplin mulțumit, fără a vă face griji de disconfort, atât în momentul operației cât și după.

 

Dacă te confrunți cu pierderi dentare și îți dorești un zâmbet reconstruit, te așteptâm în cabinetul nostru stomatologic din București pentru o programare cu medicii implantologi, astfel încât să stabilim împreuna planul dvs. de tratament personalizat.

 

 

Programează-te pentru o consultație la CMI Dr. Cruceru Anda!

 

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.