Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0740 211 661

Soluția pentru un dinte extras

implant dentar bucuresti, implantologie bucuresti, cmi dr cruceru anda

 

Un lucru foarte simplu, care nu necesită un efort particular, este să zâmbim larg și cu multă încredere față de cei din jur. Singurul lucru care ne poate împiedica este lipsa unuia sau a mai multor dinți, fapt ce duce la o imagine inestetică a danturii.

 

Ce este mai exact o extracție dentară?

 

Este o intervenție chirurgicală care are loc în cabinetul medicului stomatolog și are ca scop extragerea  unui dinte care nu mai poate fi reparat printr-un tratament normal sau care, prin prezența lui pe arcadă, împiedică poziționarea corectă a dinților învecinați sau erupția acestora.

 

Extracția dentară începe după realixarea și analizarea unei radiografii și mai ales după administrarea anesteziei locale, injectabile sau sub formă de spray. Anestezia pulverizată de spray se folosește pe rădăcina și zona învecinată a dintelui afectat, iar injecția se face atât pe partea de exterior a danturii, cât și pe partea de interior.

 

Important de menționat este că în urma unei extracții datorate unei probleme de neremediat, în dantură rămân goluri inestetice care nu se pot rezolva pe cale naturală și intervin și anumite riscuri:

  • Retracția osului maxilar
  • Retracția gingiei
  • Alinierea greșită a dinților învecinați
  • Probleme masticatorii
  • Mușcătură incorectă
  • Vorbire defectuasă

 

Pentru toate aceste probleme enumerate mai sus medicii recomandă cea mai simplă și eficientă  metotă, implantul dentar.

 

Implantul dentar este o rădăcină artificială în formă de șurub realizat din titan și alte materiale de aliaj, care are ca scop înlocuirea unuia sau a mai multor dinți lipsă.

 

Cele mai importante caracteristici ale implantului dentar:

  • Este 100% biocompatibil cu osul maxilar
  • Readuce încrederea de sine
  • Poate susține o lucrare protetică fixă pentru pacienții care doresc să scape de proteza mobilă
  • Cea mai eficienta modalitate de a înlocui dinții lipsă

 

Este dureroasă această procedură?

 

Vă putem spune în toate modurile posibile că nu! Este unul dintre cel mai răspândite mituri din domeniul stomatologiei. Așa cum am explicat și în articolele anterioare, tehnologia a avansat foarte mult în ultimii ani, atfel încât nu se mai pune problema despre durere atunci când mergem la stomatolog.

 

Adevărul este că inserarea unui  implant dentar nu doare! Această procedură se face sub efectul anesteziei. La începutul perioadei de acomodare după inserare este posibil să apară mici disconfortui mai mult decât suportabile care se pot ameliora cu ajutorul analgezicelor slabe.

 

Medicii implantologi de la CMI Dr. Cruceru Anda oferă servicii moderne de inserare a implantului dentar București și garantează seriozitatea unei intervenții de care veți fi pe deplin mulțumit, fără a vă face griji de disconfort, atât în momentul operației cât și după.

 

Dacă te confrunți cu pierderi dentare și îți dorești un zâmbet reconstruit, te așteptâm în cabinetul nostru stomatologic din București pentru o programare cu medicii implantologi, astfel încât să stabilim împreuna planul dvs. de tratament personalizat.

 

 

Programează-te pentru o consultație la CMI Dr. Cruceru Anda!

 

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.