Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0740 211 661

Zâmbește în 30 de minute: Cum îți pot schimba viața implanturile dentare

implant dentar bucuresti, cmi dr cruceru anda bucuresti

 

Aveți un dinte lipsă? Simțiți că nu mai puteți zâmbi din această cauză? Sunteți conștient de aspectul inestetic al danturii dumneavoastră?

Dacă da, implanturile dentare pot fi soluția care vă așteaptă! Acestea sunt o modalitate excelentă de a înlocui dinții lipsă și de a vă reda încrederea. În această postare pe blog, vom discuta despre beneficiile implanturilor dentare și despre modul în care acestea vă pot schimba viața!

 

 

Această funcție este una dintre cele mai îndrăgite. Deoarece pe implanturile dentare se pot aplica coroane sau punți dentare, făcute din materiale premium, care imită perfect aspectul dintelui natural, cum ar fi ceramica sau zirconiul, putem afirma că implanturile dentare sunt soluția ideală atât din punct de vedere estetic cât și funcțional pentru golul rămas liber în dantura dvs.

 

 

Implanturile dentare au o durată de viață foarte lungă datorită materialelor de înaltă calitate (titanul) din care sunt compuse, acesta fiind unul dintre avantajele lor. Acestea, dacă sunt îngrijite corespunzător, nu necesită înlocuire sau ajustare în timp, spre deosebire de alte restaurări dentare.

Acest lucru descrie perfect faptul că vă puteți bucura de noul dvs. zâmbet timp de mulți ani, fără să vă faceți griji că implantul se va rupe sau va cădea.

 

 

Implanturile dentare oferă mai multe beneficii distincte, cum ar fi posibilitatea de a mânca aproape orice (restricțile sunt aceleași ca și pentru dinții naturali) și o stimă de sine sporită. În plus, acestea sunt simplu de întreținut și de menținut, ceea ce le face o opțiune ideală pe termen lung. Spre deosebire de protezele dentare, nu au nevoie de îngrijire sau curățare specială. Igiena orală, care include periajul și folosirea aței dentare, este identică cu cea a dinților naturali.

 

Un periaj de minim 2 ori pe zi, dimineața și seara, folosirea apei de gură și a aței dentare, este tot ce aveți nevoie cu succes pentru întreținerea implanturilor dvs. acasă.

 

 

 

Redobândirea încrederii este unul dintre cele mai populare motive pentru care pacienții aleg implanturile dentare. Reabilitarea orală vă poate ajuta să vă refaceți zâmbetul și să vă îmbunătățiți stima de sine.

Implanturile dentare reprezintă o abordare excelentă pentru a înlocui dinții lipsă, îmbunătățind în același timp atât aspectul estetic, cât și cel funcțional. Atunci când aveți un zâmbet minunat și încrezător, acesta are o influență benefică asupra tuturor domeniilor vieții dvs.

 

Dacă te confrunți cu pierderi dentare și îți dorești un zâmbet reconstruit, te așteptâm în cabinetul nostru stomatologic din București, CMI Dr. Cruceru Anda, pentru o programare cu medici implantologi, astfel încât să stabilim împreuna planul dvs. de tratament personalizat.

 

 

Programează-te pentru o consultație la CMI Dr. Cruceru Anda!

 

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.