Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0740 211 661

Contactează-ne!

Telefon:

0740 211 661
0757 108 867


Program:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sâmbătă, Duminică: Închis

 

E-mail:

cruceru_anda2000@yahoo.com

Tehnologie modernă

Pentru că tratamentele stomatologice au nevoie de o tehnologie specială pentru a avea un rezultat garantat, cabinetul nostru folosește o tehnologie modernă

Atmosferă relaxantă

Vizitele la stomatolog nu au fost niciodată mai ușoare și relaxante. Facem tot posibilul ca de fiecare dată cand ne vizitezi să te ajutăm să te simți cât mai bine.

Gamă largă de tratamente

Planul tău de tratament este pe mâni bune! În cabinetul nostru efectuăm o gamă largă de tratamente stomatologice, atât pentru prevenirea afecțiunilor dentare, cât și pentru tratarea lor.

Personal calificat

Ne preocupăm mereu de perecționarea echipei medicale pentru a garanta întotdeauna un rezultat perfect funcțional, durabil și estetic pentru pacienții noștri.

Igienizare și sterilizare completă

Avem întodeauna o deosebită grijă față de protocoalele ce țin de dezinfectarea și sterilizarea cabinetului, dar și a instrumentelor stomatologice. Siguranța pacienților este extrem de importantă.

Plan de tratament personalizat

În cadrul cabinetului nostru, fiecare pacient este unic și tocmai de aceea fiecare dintre ei beneficiază de un plan de tratament personalizat, ținând cont de nevoile și dorințele tale.