Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0740 211 661

Despre Cabinetul stomatologic Dr. Anda Cruceru

Știm că mulți pacienți prezintă teamă de medicul stomatolog și știm că vizita la cabinet nu este în topul preferințelor unei persoane.

 

În cabinetul stomatologic Dr. Cruceru Carmen Anda, am încercat încă din anul 2010 să oferim pacienților noștri o atmosferă prietenoasă și să transformăm vizita la stomatolog într-o experiență ușoară și plăcută.

 

Deoarece zâmbetul este un accesoriu indispensabil pentru orice om, în cadrul cabinetului nostru ne preocupăm mereu să rezolvăm orice caz stomatologic ținând cont de dorințele tale.

 

Te așteptăm la o cabinetul nostru pentru ca împreună să-i oferim zâmbetului tău strălucire.

Vizitează-ne

cabinet stomatologic bucuresti, stomatologie bucuresti, cabinet stomatologic dr anda cruceru

Misiunea cabinetului nostru

 • Satisfacerea nevoilor pacienților noștri reprezintă principala noastră misiune.
 • Întotdeauna ascultăm și discutăm despre nevoile, grijile și dorințele pacientului și căutăm să îi oferim cele mai bune soluții pentru planul său de tratament.
 • Investim constant atât în siguranța pacienților care aleg cabinetul nostru pentru refacerea zâmbetului, cât și a noastră.
 • Ne străduim să avem tot timpul cele mai performante echipamente de sterilizare și dezinfecție, deoarece știm că un act medical efectuat în condiții de maximă siguranță este indispensabil.
 • De asemenea, echipa medicală se dezvoltă continuu datorită participării la seminarii, cursuri sau congrese stomatologice pentru a fi mereu la curent cu orice noutate din acest domeniu.

cabinet stomatologic bucuresti, stomatologie bucuresti, cabinet stomatologic dr anda cruceru

Viziunea ce ne ambiționează în fiecare zi

 • Deoarece zâmbetul este un accesoriu natural, cartea de vizită pentru o viață socială activă și mai ales fericită, viziunea cabinetului nostru este conturată de redarea fericirii pacienților noștri prin tratarea tuturor afecțiunilor dentare ce îi împiedică pe aceștia să zâmbească plini de încredere.
 • Dorim ca prin tratamentele stomatologice efectuate în cadrul cabinetului, să ajutăm câți mai mulți oameni să își reabiliteze sănătatea orală.
 • În același timp, punem accent foarte mult și pe educarea pacienților atât adulți, cât și tineri. Considerăm că este de datoria unui medic stomatolog să explice, să sfatuiască și să ajute pacientul pentru menținerea sănătații orale și a unei bune funcționalități dentare.

cabinet stomatologic bucuresti, stomatologie bucuresti, cabinet stomatologic dr anda cruceru

Valorile ce conduc echipa spre îndeplinirea viziunii

 • Integritate

Ceea ce promitem pacienților noștri, niciodată nu se transformă în dezamăgire.

 

 • Sinceritate

Spunem întotdeauna adevărul, atât în ceea ce privește comunicarea între echipă, dar și relaționarea cu pacienții.

 

 • Empatie

Punem foarte mare preț pe dezvoltarea unei relații medic-pacient, deoarece doar astfel putem înțelege 100% nevoile și dorințele acestuia. De aeea, căutăm să ajutăm cât mai mulți oameni să își găsească confortul propriu, zâmbetul și să își recâștige încredere în propria persoană.

 • Asumare

Nimeni nu este perfect, iar pe noi nu ne deranjează acest adevăr. Știm că mereu vom avea parte de critici, însă ne asumăm mereu aceste lucruri și chiar le considerăm constructive. De asemenea, apreciem de fiecare dată atunci când pacienții ne recomandă, ne felicită și ne mlțumesc pentru că i-am ajutat să zâmbească din nou.

 

 • Responsabilitate

Întreaga echipă a cabinetului stomatologic Dr. Anda Cruceru este 100% responsabilă în raport cu realizarea planului de tratament, dar și cu efectuarea oricărei proceduri necesare unui zâmbet impecabil.

Echipa noastră

Dr. Carmen Anda Cruceru

Medic primar stomatologie generală, competențe în implantologie, supraspecializare pedodonție
Programare

Dr. Andreea Neagoe

Medic specialist protetică dentară
Programare

Dr. Cristian Grigorescu

Medic endodont
Programare

Dr. Rossaura Ștefan

Medic specialist ortodonție
Programare

Dr. Teodor Bancescu

Medic specialist chirurgie dento-alveolara
Programare

Stamate Aida

Asistent medical generalist
Programare