Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0740 211 661

Galerie foto Cabinet stomatologic Dr. Anda Ceruceru

Recepție și sală de așteptare

Cabinete stomatologice

Echipa

Tehnologie

Cazuri realizate în cabinetul nostru stomatologic

Caz 01

Pacientul s-a prezentat în clinica noastră, după ce a pierdut toți dinții. I s-au prezentat două soluții de tratament: reabilitare orală prin implanturi sau proteze clasice. Pacientul, fiind sub tratament anticoagulant, a optat pentru protezele acrilice totale, atât la maxilar cât și la mandibulă.

Caz 02

Pacienta s-a prezentat în clinica noastră cu dorința de a mai deschide culoarea dinților. Am determinat la început culoarea dinților, după care am aplicat gelul de albire și lampa de albire zoom de la Philips.

Caz 03

Pacienta se prezintă în clinica noastră, pentru o reabilitare maxilară (arcada superioară). A optat pentru o proteză superioară. 

Caz 04

Pacienta, în vârstă de 50 de ani, s-a prezentat în clinica noastră, pentru reabilitare în zona frontală (lipsa incisivului central 2.1.) după ce a purtat timp de un an, aparat ortodontic pentru a fi adus pe arcada caninul (2.3.) care era palatinizat. A optat pentru o punte cu 4 elemente din ceramica pe suport de zirconiu. Partea stânga sus (cadranul 2) a fost reabilitată printr-o punte metalo-ceramică. 

Caz 05

Pacienta se prezintă în clinica noastră cu edentație latero-laterală mandibulară, dinții frontali inferiori cu multiple leziuni carioase. Reabilitarea a fost realizată prin solidarizarea grupului frontal inferior cu punte metalo-ceramică, iar zonele laterale cu proteză scheletată. 

Caz 06

Pacienta se prezintă în clinica noastră pentru reabilitare orală complexă pe implanturi. După extracția resturilor radiculare, la maxilar, au fost inserate implanturi, iar după 4 luni, perioada de osteointegrare, i s-a finalizat lucrarea protetică definitivă. În acest interval, pacienta a purtat o proteză acrilică provizorie.

 

Caz 07

Pacienta s-a prezentat în clinica noastră cu dorința de reabilitare a arcadei maxilare superioare. După tratamentul endodonție (scos de nerv și tratament de canal), extracții, refacere coronara prin pivoți turnați și din fibră de sticlă, am amprentat arcada superioară și am refăcut-o cu ajutorul a două punți metalo-ceramice. 

Caz 08

Pacientul se prezintă, cu dorința de a îmbunătăți estetica la incisivii superiori, care au carii secundare, și schimbarea lucrărilor protetice la arcada inferioară. După tratamente endodontice, șlefuire și amprentare, am cimentat două coroane metalo-ceramice, pe incisivii superiori și două punți la arcada inferioară. 

Caz 09

Pacienta s-a prezentat la clinică din dorința de a schimba lucrarea veche. După reconstituire bonturi, am luat amprenta și am cimentat o lucrarea metalo-ceramică pe suport de zirconiu.