Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0740 211 661

Tratamente

Deoarece nevoile, grijile și dorințele pacienților sunt cele mai importante în elaborarea unui plan de tratament, îți oferim o gamă largă de tratamente stomatologice:

  • Profilaxie
  • Odontologie
  • Endodonție
  • Chirurgie
  • Implantologie
  • Coroane pe implant
  • Protetică mobilă
  • Parodontologie
  • Estetică dentară

Profilaxie

Profilaxia este specializarea stomatologiei ce are în vedere prevenirea apariției cariei dentare și a afecțiunilor gingivale sau tratarea acestora încă dintr-un stadiu incipient.

Află mai multe

Endodonție

Endodonția este specialitatea medicinei dentare ce are în vedere prevenirea, diagnosticarea, tratarea, vindecarea afecțiunilor pulpei dentare sau ale nervului dintelui.

Află mai multe

Protetică dentară

Protetica dentară este specializarea stomatologiei ce are în vedere înlocuirea dinților lipsă sau reabilitarea orală complexă a arcadelor dentare.

Află mai multe

Implantologie

Rolul unui implant dentar este de a susţine o coroană artificială, o punte sau fixarea unei proteze dentare.

Află mai multe

Chirurgie dentară

Chirurgia dentară este specializarea stomatologiei ce are în vedere repararea și realizarea unor corecții la nivelul dinților, gingiilor și oaselor maxilare printr-o intervenție chirurgicală.

Află mai multe

Parodontologie

Parodontologia este una dintre ramurile foarte importante ale stomatologiei, rolul ei fiind studierea, depistarea, dar și tratarea afecțiunilor de la baza gingiei.

Află mai multe

Pedodonție

Pedodonția este specialitatea stomatologică ce se ocupă cu prevenirea și tratarea afecțiunilor dentare pentru dentiția temporară a copiilor, dar și pentru dentiția definitivă la adolescenți.

Află mai multe

Estetică dentară

Deoarece fiecare persoană își dorește un zâmbet frumos, natural și sănătos, ramura stomatologiei – estetica dentară – se ocupă cu redarea pacienților a celei mai bune versiuni a zâmbetului lor.

Află mai multe

Programează-te acum pentru o consultație!

Lasă-ți datele

și te vom contacta în cel mai scurt timp

Tehnologie modernă

Pentru că tratamentele stomatologice au nevoie de o tehnologie specială pentru a avea un rezultat garantat, cabinetul nostru folosește o tehnologie modernă

Gamă largă de tratamente

Planul tău de tratament este pe mâni bune! În cabinetul nostru efectuăm o gamă largă de tratamente stomatologice, atât pentru prevenirea afecțiunilor dentare, cât și pentru tratarea lor.

Plan de tratament personalizat

În cadrul cabinetului nostru, fiecare pacient este unic și tocmai de aceea fiecare dintre ei beneficiază de un plan de tratament personalizat, ținând cont de nevoile și dorințele tale.